# | Film | Rendező | Műfaj | Nézettség | Átlag | Megjegyzés |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | Phantom Thread (2017) Fantomszál |
Paul Thomas Anderson | dráma, szerelmi történet | 289 | 3,7 | Ez a szabó nem panamai, se nem suszter, se nem baka. A legkülönlegesebb karakter az elmúlt tíz év legjobb filmjében. |
2 | The Post (2017) A Pentagon titkai |
Steven Spielberg | dráma, életrajzi film, történelmi film | 191 | 3,3 | A nagy mozi még mindig Spielberg. |
3 | You Were Never Really Here (2017) Sosem voltál itt |
Lynne Ramsay | dráma, thriller | 299 | 3,4 | Lynne Ramsay és Joaquin Phoenix itt van, de nagyon is. |
4 | Isle of Dogs (2018) Kutyák szigete |
Wes Anderson | animáció, dráma, fantasy, ... | 382 | 4,1 | Társművészeti naiv demagógia. |
5 | Under the Silver Lake (2017) Kaliforniai rémálom |
David Robert Mitchell | krimi, thriller | 123 | 3,7 | Segítség, felbőgtem. |
6 | The Shape of Water (2017) A víz érintése |
Guillermo del Toro | dráma, fantasy, szerelmi történet, ... | 490 | 3,1 | Hoollywoodi litánia. |
7 | The House That Jack Built (2018) A ház, amit Jack épített |
Lars von Trier | dráma, horror, thriller | 342 | 3,7 | Aki gyilkos akar lenni... Kicsiny nékem ez a ház, Berúgom az oldalát. |
8 | Upgrade (2018) Upgrade – Javított verzió |
Leigh Whannell | akciófilm, horror, sci-fi, ... | 330 | 3,8 | Minden veterán megtér egyszer. |
9 | Mute (2018) |
Duncan Jones | sci-fi, thriller | 30 | 2,7 | Néma gyereknek... |
10 | Loro (2018) Silvio és a többiek |
Paolo Sorrentino | életrajzi film | 96 | 3,8 | A fikaevés esztétikája, avagy a szar, az nem szar. |
11 | Revenge (2017) A bosszú |
Coralie Fargeat | akciófilm, exploitation, thriller | 209 | 3,5 | Vér és klipsz. |
12 | Le retour du héros (2018) Az én hősöm |
Laurent Tirard | történelmi film, vígjáték | 41 | 3,3 | Francia, Jane Austen rajongó bölcsészek nosztalgiázása a társalkodóvígjátékokban. |
13 | Suspiria (2018) Sóhajok |
Luca Guadagnino | fantasy, horror, thriller | 203 | 3,6 | Luca Guadagnino bizonyítási kényszere, lehet még Kubrick után művészhorrort csinálni. Lehet. |
14 | Tout le monde debout (2018) Szerelembe gurulva |
Franck Dubosc | szerelmi történet, vígjáték | 51 | 3,5 | Csattanó maszlag. |
15 | Darkest Hour (2017) A legsötétebb óra |
Joe Wright | dráma, életrajzi film, történelmi film | 309 | 3,4 | Plasztik hős a díjesőn. |