Ha Hollywoodba érkeznénk... csak óvatosan!

tomside toplistája, 2017. január 18.

Film Rendező Műfaj Nézettség Átlag Megjegyzés
La La Land (2016)
Kaliforniai álom
Damien Chazelle dráma, musical, szerelmi történet, ... 571 3,9 A lista legkönnyebb és legaktuálisabb darabja, az ötletadó. A lista lényege: variációk egy témára avagy "Így érkeztem Hollywoodba". La La Land, avagy hogyan érkezik Mia - Emma Stone - Hollywoodba, és ennek folyományai. Hollywood öntömjénezése, hogy valószínűleg 86 Oscart fog kapni - és ez a jelenség gusztustalan -, de a film tényleg jó. (És ugye tudjuk, hogy a jó, az nem jelent zseniálisat.) ;)
Mulholland Dr. (2001)
Mulholland Drive - A sötétség útja
David Lynch dráma, thriller 825 4,2 Így érkezik Betty - vagy Diane vagy hogy is hívják... szóval Naomi Watts Hollywoodba. Mondjuk akinek David Lynch fogja a kezét, az csak jól járhat... vagy mégsem?
What Ever Happened to Baby Jane? (1962)
Mi történt Baby Jane-nel?
Robert Aldrich dráma, horror, thriller 264 4,4 Így érkezik Baby Jane, vagyis Bette Davis Hollywoodba. Klasszikus érkezés, mondhatjuk egyfelől, a legkevésbé sem klasszikus érkezés, mondhatjuk másfelől. Úgy nézni, hogy nyomot hagy!
The Neon Demon (2016)
Neon démon
Nicolas Winding Refn horror, thriller 265 3,4 Így érkezik Jesse vagyis Elle Fanning Hollywoodba. Ez egy Nicolas Winding Refn-film, ami leginkább úgy írható körül, hogy ez egy Nicolas Winding Refn-film. Amolyan leginkább önmagához hasonlítható darab. Szóval megosztó, mint a spenót. Vannak, akik odáig vannak érte, és vannak, akik inkább vissza.
Starry Eyes (2014)
Tiszta tekintet
Dennis Widmyer - Kevin Kölsch dráma, horror 111 3,3 Így érkezik Sarah, vagyis Alex Essoe Hollywoodba. Az meg ki? - kérdezhetjük... - ... pedig jobb lenne tudni! ;) Ez bizony egy sokkal több figyelemre méltó horror az elmúlt évekből, mint egy akárhanyadik parajelenségek vagy James Wan-celluloid vég(bél)termék. Nézős!