# | Film | Rendező | Műfaj | Nézettség | Átlag | Megjegyzés |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | Logan (2017) Logan - Farkas |
James Mangold | akciófilm, dráma, sci-fi | 626 | 3,9 | A legjobb X-film, kétségtelenül. Szenzációs hangulat, akció, és megindító dráma, Rozsomák történetének méltó lezárása. 90% |
2 | X-Men: Days of Future Past (2014) X-Men: Az eljövendő múlt napjai |
Bryan Singer | akciófilm, dráma, fantasy, ... | 676 | 3,8 | Sokáig vezette a listát, komplex, izgalmas, grandiózus film. 80% |
3 | X2 (2003) X-Men 2. |
Bryan Singer | akciófilm, kalandfilm, sci-fi, ... | 907 | 3,7 | Szinte holtversenyben Az eljövendő múlt napjaival, remek atmoszféra, hangulat, karakterek, nagyon passzol benne minden. 80% |
4 | X-Men: First Class (2011) X-Men: Az elsők |
Matthew Vaughn | akciófilm, kalandfilm, sci-fi | 856 | 3,8 | Működő dráma, szép felvezetés, karakterábrázolás. Méltó eredettörténet. 75% |
5 | The Wolverine (2013) Farkas |
James Mangold | akciófilm, fantasy, kalandfilm, ... | 543 | 2,8 | Habár ezt a filmet majdnem mindenki elítéli, én mégis remekül szórakoztam rajta. Talán a leglátványosabb X-film. 60% |
6 | Deadpool (2016) |
Tim Miller | akciófilm, sci-fi, vígjáték | 849 | 3,7 | Kár, hogy belefullad a poénokba és a vége el lett sietve. 55% |
7 | X-Men Origins: Wolverine (2009) X-Men kezdetek: Farkas |
Gavin Hood | akciófilm, fantasy, sci-fi, ... | 858 | 3,2 | Remekül kezdődött, kitűnő alapra épített, de csúnyán elrontott fináléval megáldott alkotás. 45% |
8 | X-Men (2000) X-Men - A kívülállók |
Bryan Singer | akciófilm, kalandfilm, sci-fi, ... | 1031 | 3,7 | Unalmas, egyszerű, de hangulatos film. Ez viszont kevés. 45% |
9 | X-Men: The Last Stand (2006) X-Men: Az ellenállás vége |
Brett Ratner | akciófilm, sci-fi, thriller | 816 | 3,5 | Szinte minden szempontból rossz film, látvány, történet, karakterek - mindenhogyan elhasalt. 35% |
10 | X-Men: Apocalypse (2016) X-Men: Apokalipszis |
Bryan Singer | akciófilm, sci-fi | 445 | 3,0 | Látványzúzda, lélek nélkül, avagy a "hogyan tiporjuk sárba kedvenc karaktereinket?" sorozat folytatása. 20% |