Filmbemutatók

Július 20.

Dunkirk (2017)

Dunkirk
 
(Christopher Nolan)
amerikai-angol-francia-holland akciófilm, dráma, háborús film, thriller, történelmi film

A belga, brit és francia szövetségi csapatokat bekerítik a németek a második világháború idején. Vajon sikerül evakuálni a katonákat, mielőtt túl késő lenne?


SMS für Dich (2016)

SMS für Dich
Szerelmes SMS
(Karoline Herfurth)
német szerelmi történet

Clara fiatalon elhunyt szerelmét gyászolja. Hiába próbálja meg feldolgozni a hatalmas veszteséget, semmiben nem talál vigaszt. Barátnője tanácsára SMS-ben próbál meg elbúcsúzni az elhunyttól – nem sejti azonban, hogy annak telefonját már más használja. A szám új tulajdonosát, az érzékeny lelkű Markot nem hagyják nyugodni a felkavaró, szerelmes üzenetek...


Valerian and the City of a Thousand Planets (2017)

Valerian and the City of a Thousand Planets
Valerian és az ezer bolygó városa
(Luc Besson)
amerikai-francia akciófilm, kalandfilm, sci-fi

Valerian és Laureline a kormány megbízásából az univerzum rendfenntartására szerződtek. Következő küldetésük az Alpha nevű intergalaktikus városba vezet, ahol a 17 milliós lakosság a világegyetem minden sarkából összeverbuválódott fajokból áll. Az egyre csak növekvő és fejlődő metropolisz hátterében azonban veszélyes erők munkálkodnak...


Július 13.

Baywatch (2017)

Baywatch
 
(Seth Gordon)
amerikai akciófilm, krimi, vígjáték

Az elkötelezett vízimentő, Mitch Buchanon összeakasztja a bajuszt egy pimasz újonccal. Ám a két vetélytárs összefog, amikor arról van szó, hogy fel kell göngyölíteniük egy bűnügyet, amely az egész öböl jövőjét veszélyezteti.


Sage femme (2017)

Sage femme
Én és a mostohám
(Martin Provost)
francia dráma

A szülésznő váratlan információkat tud meg apja régi szeretőjétől.


War for the Planet of the Apes (2017)

War for the Planet of the Apes
A majmok bolygója: Háború
(Matt Reeves (I))
amerikai akciófilm, dráma, kalandfilm, sci-fi, thriller

A majmok túlszárnyalták az embereket. Ami jó szándékú kísérletnek indult, az teljes hatalomátvétellé vált: immár az értelmes emberszabásúak a Föld urai. A városok elnéptelenedtek, a menekülőkkel nem tudni, mi történt, és a kevés életben maradt ember kis csapatokra szakadva bujkál... amíg bír. És készülődik. A háború ugyanis elkerülhetetlen. Caesar, a harcedzett és szuperintelligens csimpánz, aki nagyon sokat szenvedett az emberek rabságában nem tud felejteni és nem akar megbocsátani. Mindkét fél tudja, hogy az emberiségnek nincs több esélye. Ha most kudarcot vall, végképp eltűnik a Föld színéről.


Július 6.

Overdrive (2017)

Overdrive
Kipörgetve
(Antonio Negret)
amerikai-francia akciófilm, thriller

Luxusautókkal a francia Riviérán száguldozni király dolog. Andrew és Garrett testvérek és tolvajok, méghozzá a legjobbak. Megbízást kapnak, hogy lopjanak el egy gyönyörű és több millió eurót érő Bugattit a festői Dél-Franciaországban élő helyi maffiafőnöktől. Ám egy váratlan baki folytán a nyerő párost tetten érik. A feldühödött tulajdonos, Jacomo Morier ráveszi a srácokat, fújják meg ősellensége legnagyobb becsben tartott trófeáját, egy 1962-es Ferrari 250 GTO-t, különben az életükkel kell fizetniük a ballépésük miatt.


Spider-Man: Homecoming (2017)

Spider-Man: Homecoming
Pókember: Hazatérés
(Jon Watts)
amerikai akciófilm, kalandfilm, sci-fi

Az Amerika Kapitány: Polgárháború eseményeit követően Peter Parker megpróbálja egyensúlyba hozni középiskolai életét és szuperhősi karrierjét.


Swinger (2016)

Swinger
Swingerklub
(Mikkel Munch-Fals)
dán szerelmi történet, vígjáték

Az állandóan elégedetlen Adam izgalmat szeretne csempészni kényelmes, polgári életébe, ezért ráveszi feleségét, Irist, hogy elmenjen vele egy swingerklubba. A klub szabályai egyetlen dolgot tiltanak: a klubtagoknak nem szabad beleszeretniük egymásba. Adam azonban meglátja a gyönyörű fiatal lányt, Patriciát, és nem tud megálljt parancsolni érzelmeinek…