Legfrissebb kommentek

2023-03-27 02:01:44 [JÁTÉK] Elunt Maszk #52061

6. Tár?

2023-03-27 00:07:53 Babylon (2022) Szabó Dániel (3) #36

Teljesen inkoherens film, üres szereplőkkel, ember"távoli" párbeszédekkel és történésekkel. Nem tudom hova tenni, szerintem nem volt jó. Volt egy sajátos hangulata, azt meg kell hagyni.

Kiváló korrajz és jellemrajz két és fél órában, ami nem tűnt hosszúnak, végig lekötött, pedig ez a zsáner nem az enyém. Balzactól semmit sem olvastam, vagy tán a Goriot apót nagyon régen, de nem emlékszem rá, ez a film nagyon alaposan dolgozza fel a regényfolyamot a kritikusok szerint is.

Hát, ez nem volt jó. Inkább maradjatok a sorozat lezárásánál.

2023-03-26 23:25:56 Jack Reacher (2012) supernadal (?) #25

Nem bántásból, de itt azért a KT-n van egy szint. Errefelé ilyen futószalagon legyártott amcsi moslékot nem igazán nézünk.

További kommentek...

A nap filmje

Lúdas Matyi (1977)

4,4 ★★★★☆ Lúdas Matyi (1977)

(Dargay Attila)
magyar animáció, vígjáték

A klasszikus Fazekas Mihály-mesének megfelelően Ludas Matyi, a szegény, furfangos libapásztor kisfiú története elevenedik meg arról, hogyan száll szembe és torolja meg a falu gazdag emberétől igazságtalanul kapott 25 botütést.

Korábbi napok filmjei...

Bemutatók

További bemutatók...

Legfrissebb írások

[telex.hu] A fesztelen diplomata

A Pacifictionben minden adott, hogy egy igazi trópusi thriller legyen: Francia-Polinézia mesés tájai, egy nagyhatalmú potentát, aki alól kirántják a talajt, egy nemzetközi összeesküvés, gyanús összenézések, ki nem mondott titkok, politikai machinációk. De mint egy félrenyomott rejtvényben, hiába kötjük össze a pontokat, a végeredmény torz, rémálomszerű, nem valós, felismerhető forma helyett valami ismeretlen, kifürkészhetetlen alak hömpölyög a szemünk előtt, ami hipnotizálja az agyat, de semmiképpen sem nyugtatja meg az idegeket. Vészes nyugtalanság a nyugalom szigetén, tehetetlenség a hatalom középvezetésében, tanácstalanság ott, ahol bizonyosságnak kellene lennie. Mint egy hibásan nyomtatott képeslap, egy elázott könyv, egy fényt kapott negatív, végtelenül egyedi, és megismételhetetlen.

[filmvilag.blog.hu] A teremtés ereje - Beszélgetés Gauder Áronnal

A Nyócker! rendezőjének második egész estés animációja, a Kojot négy lelke az indián mondakör egyik őstörténetét meséli el.

Tovább...

[hu.ign.com] Maradt még szufla Keanu Reevesben?

A legújabb, negyedik rész az eddigi leghosszabb, legmonumentálisabb John Wick, ám ebben ér minket a legkevesebb meglepetés. Vannak azért meglepetések, megijedni nem kell!

További írások...

Szavazz: Melyik márciusi bemutató érdekel leginkább?

További szavazások...

Random idézet

Enzo Avolfi: Tudja, néha olyasmit teszünk, amit nem kellene.

További idézetek...

Random érdekesség

Alternatív címek: Rita, az amerikai lány (Rita, la figlia americana)...

További érdekességek...

A nap toplistája

Jó Rövidek - Animációs rövidfilmek III (nejmed)

További toplisták...