Legfrissebb kommentek

2024-09-17 13:06:11 Mamma Mia! (2008) Bateman (2) #65

Pusztító giccs és az a fajta bazári, csetlő-botló komédia ötvözete, amit személy szerint utálok. Sokakkal ellentétben viszont Pierce Brosnan-t bírom a nulla énekhanggal együtt is. A vágás és a fényképezés ritmusa néhány jelenetben kifejezetten jó + egy-két szép beállítást felvillant, minden más az őrület szélére sodort.

Nem is tudom mikor láttam ennyire rossz horrort utoljára..

Ennyi baromságot egy filmben ritkán látok. Mint egy felturbózott Csupasz pisztoly és egy nyolcvanas évekbeli tini horror vígjáték lenne összegyúrva. Van itt minden, a harcművész múmiától az érdekes megoldásokig.
Kicsit sok volt ez az ázsiai cucc, de akkor is kedvelem az eszementségét.

2024-09-17 07:25:41 Dögkeselyű (1982) Boxer (5) #69

Ez egy nagyon rossz film.
A főszereplő, Cserhalmi szinészi játéka kifejezetten silány. Akik játéka jó: Az öreglány (Temessy Hédi), A többieket vezénylő rendőr (Blaskó Péter) és Udvaros Dorottya.
A verekedős jelenetek (aluljáró, cserhalmi vs taxis) annyira primitívek, hogy már komikumba hajlanak.
Sok a filmbéli hiba is, különösen a film-végi házikó pusztító gázrobbanás, amikor még látni Cserhalmi arcát az általa meggyújtott öngyújtó fényénél. LOL

Ennek ellenére ez a mozi mégis nagy élmény, leginkább a retrós hangulatisága okán. Bár tény, hogy maga a történet is unikális, élvezhető, fordulatos. A dologra rátesz egy nem kis lapáttal az is, hogy gondolkodásra késztet. Folyamatosan a főhősnek a saját helyzetéhez való viszonylatát vagyunk kénytelenek mérlegelni, értékelni, olykor átértékelni is.

A film zenéje? Na, az hibátlan.

2024-09-16 20:07:31 Dixi (2003) chokorec (?) #3

Itt megtekinthető a teljes film HD minőségben:
Az InforgFilm stúdió engedélyével.

További kommentek...

A nap filmje

Blinkende lygter (2000)

4,0 ★★★★☆ Blinkende lygter (2000)
Gengszterek fogadója
(Anders Thomas Jensen)
dán-svéd akciófilm, krimi, vígjáték

Négy bűnöző, négymillió koronával a zsebében Dániából Barcelona felé tart, ám meg kell állniuk egy elhagyatott háznál, hogy pár hétig ott bujkáljanak. Telnek a hetek és a négy férfi rájön, hogy kedvelik ezt a helyet, és menekülés helyett inkább maradnak és étteremmé alakítják a rozoga házat...

Korábbi napok filmjei...

Bemutatók

További bemutatók...

Legfrissebb írások

Kritika: https://www.youtube.com/watch?v=eDkzDdtbUNw

Tovább...

[filmtett.ro] Az emlékezet földje - The Brutalist (kritika)

Brady Corbet nagyívű bevándorlótörténetként prezentált történelmi tablófilmje számos ideológiai és morális kérdést vet fel a holokauszt emlékezete kapcsán, a The Brutalist mégsem kínál többet a kollektív trauma egyoldalú felidézésénél.

[hvg.hu] Leforgatták az Oscar-díjas Nemes Jeles László Árva című új filmjét

Befejeződött az Oscar-, Golden Globe-, Bafta-díjas Saul fiát és a Napszálltát jegyző Nemes Jeles László legújabb filmjének forgatása. Az Árva című alkotást a forgatókönyvet is író rendező családjának története ihlette, főszereplője a 12 éves Barabás Bojtorján.

További írások...

Szavazz: Az inflációt is beleszámítva ez a 20 film volt minden idők legnagyobb bukása a mozikasszáknál. Melyik film érdemelt volna nagyobb sikert?

További szavazások...

Random idézet

James Bond: Maradjunk annyiban, hogy Isztambul kemény hely.

További idézetek...

Random érdekesség

A Shinzon megállítására összetoborzott föderációs csillaghajók egyikét USS Archernek hívják, ez utalás a tévében akkoriban futó Enterprise sorozat kapitányára.

További érdekességek...

A nap toplistája

Meg ne nézd ! Szubjektíven összeállított lista a legrosszabb filmekről 3. rész (Jereváni Rádió)

További toplisták...