Bazi nagy görög lagzi

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
My Big Fat Greek Wedding (2002)

My Big Fat Greek Wedding
Bazi nagy görög lagzi

Mire vágyik egy apa? Természetesen arra, hogy a lánya menjen férjhez valami rendes, megbízható férfihoz. Mire vágyik egy görög apa? Természetesen arra, hogy a lánya menjen hozzá egy görög férfihoz, aki lehetőleg még rendes is.

Toula (Nia Vardalos) 30 éves, szülei chicagói éttermében, a Táncoló Zorbában dolgozik, elhanyagolja magát, és családja legnagyobb rémületére semmi jelét nem mutatja, hogy kedve volna végre megházasodni és gyerekeket szülni. Az apja már bármilyen vővel kiegyezne. Pontosabban: majdnem bármilyennel. De Toula, az örök lázadó egyszer csak megszabadul a szemüvegétől, egyre szexibben öltözik, senkinek nem árulja el, mivel tölti az estéit, és végül bemutatja álmai férfiát, Iant, aki szőke, nem görög, és még vegetáriánus is. Elszabadul a pokol! De nincs mese: az apának el kell viselnie Iant, Iannek el kell viselnie új családját, és Toulának el kell viselnie, hogy szerettei képtelenek elviselni egymást.


2002 Joel Zwick szerelmi történet, vígjáték 505 3,1
My Big Fat Greek Wedding 2 (2016)

My Big Fat Greek Wedding 2
Bazi nagy görög lagzi 2.

Toula és Ian idejük nagy részét zűrös kamaszlányuknak szentelték, ám most nem csak házastársi gondjaikkal kell szembenézniük, hanem egy újabb görög lagzival is - ami még bazibb és még nagyobb, mint az előző.


2016 Kirk Jones vígjáték 104 2,8
My Big Fat Greek Wedding 3 (2023)

My Big Fat Greek Wedding 3
Bazi nagy görög lagzi 3.

Portokalosék egy családi összejövetelre utaznak Görögországba, és közben egy vidám, szerelemmel, fordulatokkal teli utazáson vesznek részt.


2023 Nia Vardalos dráma, szerelmi történet, vígjáték 23 2,4