A király nevében

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale (2007)

In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale
A király nevében

Fia meggyilkolása és felesége elrablása után Farmer, az Ebh Királyság egyszerű alattvalója bosszúhadjáratra indul és az Uralkodó valamint a trónfosztásra készülő gonosz Gallian harcának kellős közepébe kerül... Farmernek választania kell, vagy folytatja küzdelmét, de már nem pusztán a bosszúért, hanem egy nagyobb cél, a Királyság megmentése érdekében, vagy visszavonul vidéki otthonába és ott várja be a sötét erők pusztító dühét.


2007 Uwe Boll akciófilm, fantasy 277 1,9
In the Name of the King 2: Two Worlds (2011)

In the Name of the King 2: Two Worlds
A király nevében 2.: Két világ

Egy letűnt kor varázslónője (hihetetlen mágikus erejét használva) napjaink Vancouverébe kerül, hogy a múltból érkezvén a mi jelenünkből kérjen segítséget. Kiválasztottja, Granger (Dolph Lundgren) egy speciális alakulat tagja volt, sok újat nehéz mutatni számára. Mégis, mikor a letűnt kor büszke asszonya elétoppan, hogy átvigye egy számára ismeretlen és barbár korba, még ő is elbizonytalanodik. Kezdeti nehézségein átlendülve Granger hamar ráébred arra, hogy háborúba csöppent - egy olyan pusztító küzdelembe, mely teli van démoni varázslatokkal, ősi szörnyekkel és kegyetlenséggel, s melynek célja, hogy az idő szövetén átszivárogva az ő világát is elpusztítsa...


2011 Uwe Boll akciófilm, kalandfilm 37 1,6
In the Name of the King III (2014)

In the Name of the King III
A király nevében 3.

A film története egy amerikai bérgyilkosról szól, aki Bulgáriában él, de az egyik célpontjának nyaklánca visszaküldi őt az időben, a középkorba, ahol katonákkal és sárkányokkal kell megküzdenie életbe maradásáért.


2014 Uwe Boll akciófilm, fantasy, kalandfilm 15 1,3