Green Street Hooligans

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Hooligans (2005)

Hooligans
Huligánok

Matt Buckner (Elijah Wood) amerikai diák Londonba utazik, miután igazságtalanul kizárják a Harvardról. Londonban összebarátkozik a nyájas, de veszélyes Pete Dunhammel, akin keresztül bebocsáttatást nyer a futballhuligánok erőszakos világába. Dunham és szoros baráti köre alkotják a Green Street Elit nevű bandát, a West Ham United rajongóinak kemény magját. Egyetlen céljuk van, hogy ők legyenek a legrettegettebb banda az országban, és ezért mindenre képesek. Mattet nemcsak a labdarúgás izgalma ejti rabul, hanem a banda tagjai közötti testvériség és összetartás is. Hamarosan azonban ez az új életforma veszélybe sodorja mindazt, ami eddig drága volt neki az életben.


2005 Lexi Alexander dráma 360 3,7
Green Street Hooligans 2 (2009)

Green Street Hooligans 2
Huligánok 2.

A Green Street-i Huligánok legutóbbi összetűzése súlyos következménnyel jár: jó pár West Ham-es srác, illetve számos Millwall-tag jelenleg a börtönben hűsöl. Ám ahogy szabadon, úgy fogvatartottként sem könnyű szurkolónak lenni, ezért naponta összetűz egymással a két tábor, majd "hivatalosan" is összeeresztik őket - életre-halálra vívott focimeccseken. A vereséget vagy győzelmet egyaránt gyorsan követi büntetés vagy jutalom, ez utóbbi lehet akár egy külön zuhanyzási lehetőség vagy akár egy láthatási engedély...


2009 Jesse V. Johnson dráma, krimi, sportfilm 19 3,0
Green Street 3: Never Back Down (2013)

Green Street 3: Never Back Down
 

Danny Harvey (Scott Adkins) az egész életét harcolással töltötte - a játszótéren, a focipályán, majd vezetője lett a Green Street Elite-nek. Tizennégy évvel ezelőtt Danny hátat fordított az erőszaknak, de amikor Joey (Billy Cook), Danny öccse meghal egy szervezett küzdelemben, Danny tudja, hogy az egyetlen módja annak, hogy megtudja ki ölte meg a testvérét és meg tudja bosszulni a halálát az az, hogy visszatérjen a régi életéhez.


2013 James Nunn akciófilm, dráma 7 ?