Deep Water (2022) ☆ 👁

Mélyvíz

(Adrian Lyne)

amerikai-ausztrál dráma, thriller

2,7
★★☆☆☆
48 szavazat
Szerinted:
?
☆☆☆☆☆

Ahhoz, hogy kommentelhess, be kell jelentkezned.

2022-04-21 12:58:49 Adam Taylor (3) #4

Elég gyenge film, amely semmilyen fronton nem képes eredeti vagy picit is maradandó lenni: az erotikus jelenetek erőtlenek, a krimiszál szintén - mintha elindulna valamiféle Big Little Lies-típusú "mi forr a kertvárosi idill alatt"-jellegű vonal, de az is hamar elsikkad. Egyszerűen hiányzik az a tűz és szenvedély, ami eddig Arien Lyne védjegye volt, a sablonos, kongóan üres figurákból pedig hiába próbál valamiféle összetett kapcsolati dinamikát kicsiholni, ahol mindenkinek megvan a maga játszmája, egyszerűen túl unalmas és vérszegény a film ahhoz, hogy ez működjön. Totál középszer.

2022-03-18 19:35:59 zs93 (2) #3

Meglehetősen unalmas filmecske, egyáltalán nem kötötte le a figyelmem.

2022-03-18 19:21:12 BonnyJohnny (?) #2

Nem mintha azon múlna, de ha egy erotikus thrillerben kevesebb a meztelenkedés, mint egy vígjátékban, ott valami nem stimmel.
Bár már több éves tendencia, hogy a horrorok PG13-ban készülnek, a vígjátékok meg R ratedben.

előzmény: TheDriver (#1)

2022-03-18 18:53:37 TheDriver (2) #1

Nagyon vártam ezt a filmet, Adrian Lyne már 20 éve nem rendezett, a korábbi munkái közül meg voltak jól sikerült alkotások, na meg erotikus thrillerek terén is hiány van. Aztán ott van még Ana de Armas akiért megorulok annyira jó nő.
Sajnos ezek fényében nagy csalódás volt a film. Az első fele meglehetősen unalmas, nem kapunk jó karakterabrazolasokat, nincsennek felépitve a történesek. A második felében kapunk már nagyobb izgalmakat, de rendkívül osszecsapott és csak megvalaszolatlan kérdéseket kapunk a befejezés kapcsán. Számomra a főszereplők motivációi es viselkedései teljesen érthetetlenek voltak, nem beszélve a számtalan plot holerol a sztoriban. Es még Armas kisasszony sem elég bevallalos benne. Affleck alakítasa viszont rendben volt.